Bij een bruisend leven hoort een bruisend drankje!

In de buurt van Reims en Epernay heb je de knusse en gezellige dorpjes Rilly-la-Montagne, Mailly-Champagne, Villers-Marmery en Verzenay liggen. In deze dorpjes vind je de kleinere familie champagnehuizen die vaak een zeer smaakvolle champagne leveren (iets minder massa werk, maar proef je dan toch de liefde en vakmanschap die zij daar in steken?).

Je vindt in deze webshop daarom alleen champagnehuizen die de hele productieketen in eigen handen hebben. Er zijn geen coöperaties betrokken of inkoop van druiven bij andere huizen. Het huis heeft zelf grond met wijnranken, onderhoudt en plukt de druiven zelf. Het champagnehuis verzorgt het volledige proces van land tot aan de fles zelf.

Champagne wordt vaak cadeau gegeven bij speciale gelegenheden, waardoor champagne gezien wordt (ook door de hoge prijsklasse) als iets exclusiefs en zal de fles nog een aantal jaren bewaard blijven voor een andere speciale gelegenheid. Daarom willen wij de champagne toegankelijker maken voor iedereen, voor elk moment en tegen scherpe prijzen.

Zodra de champagne gekocht is moeten we er toch bij vermelden dat deze binnen één á twee jaar opgedronken moet worden, dan is namelijk de champagne in de fles op zijn best en het meest smaakvol.

Champagne moet toegankelijker zijn voor iedereen en voor elk moment.

Santé

Privacybeleid
Algemene Voorwaarden

Volg ons via: